Lojra  

Lojra

Mirëserdhët! Sigurisht pas një dite të lodhshme dhe stresante pune, pas një dite të lodhshme shkolle, por dhe pas një momenti që juve ju krijon stres, mos hezitoni të klikoni këtë site. Lojra që njëherë po i luajtët, ato ju mbajnë të luani gjithë kohës me to. Nëse doni që të luani lojra të shpejta që u heqin menjëherë stresin dhe ju kthejnë humorin tuaj është ky website. Përveçse të thjeshta në të luajtur, ato janë nje gjimnastikë çlodhëse për trurin tuaj. Për sugjerimet tuaja, apo çdo lloj pyetje që keni, në këtë internet site do të kontaktoni direkt me administratorin. Dhe për më tepër, ky internet site ju afron më shumë me miqtë tuaj në facebook, duke ndarë këto lojra me ta dhe duke luajtur në një kohë me ta. Luani dhe fitoni humorin dhe dëshirën për të mbaruar punët e tjera që ju presin më pas.


Facebook ndani me miqtë tuaj

Lojrat më të reja

Mbrojtje Paneli Mbrojtje Paneli

Vendosni armët në tavolinë dhe vritini të gjitha krijesat që kalojnë në të.

Gjuetia e BalonaveGjuetia e Balonave

Përdorni miun për të gjuajtur balonat.

Duke Goditur 100 ObjektivaDuke Goditur 100 Objektiva

Përdorni miun tuaj dhe vrisni objektivin e shfaqur.

Rënia Poshtë e TopitRënia Poshtë e Topit

Lejoni topin të bjerë poshtë.

Shkatërrimi i BuburrecaveShkatërrimi i Buburrecave

Vrisni të gjithë buburrecat.

Minjtë KonkurruesMinjtë Konkurrues

Lëvizni, ju, miun i pari, duke bërë rrethin jeshil.

Macet pushtueseMacet Pushtuese

Mos lejoni macet të pushtojnë qytetin.

Vrasja e PinguinëveVrasja e Pinguinëve

Mos lejoni pinguinët të kalojnë në anën tjetër.

Misioni i gjuajtjes se qytetitMisioni i Gjuajtjes së Qytetit

Zmadhoni me miun objektivin dhe qëllojeni.

Topat Prej FlluskeTopat Prej Flluske

Qëlloni topat me të njëjtën ngjyrë.